Одабрали сте да истражите савремене примене социологије сазнања?

Уколико сте у складу са својим афинитетима на питање Одаберите тему коју ћете истражити у оквиру другог просеминарског рада одабрали тему "Савремене примене социологије сазнања" у решавању проблема универзалности/релативности (са)зна(ва)ња, и односу (са)зна(ва)ња, друштвених интереса, моћи и вредности, свој рад унесите у облику дискусије на овај форум.

Прочитајте релевантне изворе за ваш рад било да се њихове копије могу наћи у библиотеци Одељења за социологију, на овом сајту или у некој другој стварној или виртуелној библиотеци.

Било би добро да карактеристичне цитате унесите у РЕЧНИК ЦИТАТА..  и yкажите на изворе које сте ви открили као релевантне за одговор на питање о особеностима, предностима и манама савремених примена социологије сазнања.

Приликом израде вашег рада укључите се у форум О правилима писања, саопштавања и оцењивања семинарског рада у циљу усавршавања мерног инструмента, његове примене и саме вештине писања есеја.


DiscussionStarted byRepliesLast post
Ljubodrag Simonović: Ilon Mask – jahač apokalipse Picture of Vera Vratuša Vera Vratuša 0 Vera Vratuša
Fri, Feb 4, 2022, 8:41 PM
Идеолошке позиције друштвених актера и типични ставови према лустрацији у Србији Picture of Милан Цакић Милан Цакић 4 Милан Цакић
Wed, Dec 24, 2014, 11:43 AM
Када активност сазнавања постане псеудоактивност Picture of Jelena Joksimović Jelena Joksimović 3 Jelena Joksimović
Tue, Dec 23, 2014, 6:10 PM